EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

Minuman detox botani yang sesuai untuk lelaki dan wanita. Ia terdiri daripada bahan semulajadi yang membantu pengguna menyahtoksik badan mereka dengan cara yang lebih selamat. Ianya Mudah, Cepat dan Selamat.

Kebaikan Pengambilan PrestigeX

Melegakan sembelit.

Meningkatkan metabolisme badan.

Kawal selera makan.

Mencegah penyakit obesiti.

Menyahtoksin dari badan.

Mengempiskan perut buncit.

Mengawal paras kolesterol.

Melancarkan sistem penghadaman.

Disahkan oleh Kementerian Kesihatan

Nama Produk :

PrestigeX (Minuman Botani Serbuk Jambu Batu Campuran Dengan Psyllium Dan Serbuk Bijan Sekam Probiotik)(Serbuk Dalam Sachet)

Aplikasi pengelasan untuk produk di atas ditiru.

2. Berdasarkan maklumat yang dikemukakan semasa permohonan pengelasan, produk di atas adalah produk yang TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DCA)

3. Anda mesti mematuhi Akta Makanan 1983 dan Peraturan-Peraturan Makanan 1985 termasuk keperluan pelabelan makanan yang ditetapkan. Anda dinasihatkan untuk merujuk kepada Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan di alamat berikut:

Apa Kata Pengguna:

Soalan yang kerap ditanya

Soalan dan jawapan yang paling kerap.

Prestige X ialah minuman detoks serat premium yang menggunakan teknologi nano.

Lelaki dan wanita berumur 12 tahun ke atas atau yang mengalami sembelit, obesiti dan sukar mengawal selera makan.

Prestige X sesuai diambil kira-kira 1 jam sebelum anda tidur pada waktu malam. Ia juga boleh diambil pada waktu pagi sebelum sarapan pagi.

Ya, tiada masalah untuk mengambil Prestige X bersama suplemen lain kerana ia diperbuat daripada bahan semulajadi dan tiada kesan sampingan kepada pengguna.

Prestige X telah disahkan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). No Rujukan: JAKIM 700-2/3/1 086-03/2021.

Tidak, kerana Prestige X dihasilkan daripada bahan semulajadi dan telah menjalani ujian makmal yang dijamin selamat dan berkesan.

Tiada kesan sampingan. Anda akan lebih mudah membuang air besar selepas 8 – 12 jam mengambil Prestige X.

Prestige X berbeza dengan produk lain di pasaran kerana kesan selepas pengambilannya amat pantas dan tidak menyebabkan sakit perut. Ia mampu bertindak secara semula jadi dan melegakan pengguna.

Prestige X boleh diambil 1 hingga 2 sachet setiap hari atau 2 hari sekali.

Ya, tiada masalah kerana Prestige X bukan ubat. Ia adalah suplemen yang baik untuk kesihatan.

Prestige X didaftarkan di bawah Klasifikasi Produk di Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Kementerian Kesihatan Malaysia. Prestige X adalah produk yang TIDAK DIKAWAL SELIA oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DSC). No Siri Permohonan: 271021/09/243

Tuang setengah atau 1 sachet ke dalam botol shaker yang mengandungi 120 – 150ml air sejuk atau suhu bilik. Goncang sehingga sebati dan minum sehingga habis.

Ekstrak Jambu Batu, Ekstrak Sekam Biji Psyllium, Serat Larut, Ekstrak Epal, Oat, Rumput Gandum, Ekstrak Konjac, Ekstrak Teh Hijau, Ekstrak Kopi Hijau, Ekstrak Daun Teratai, Vitamin C dan Probiotik.

Translate »