EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

Minuman botani yang sesuai untuk lelaki. Fungsi utamanya adalah untuk melancarkan peredaran darah dalam badan dan mampu mengembalikan tenaga serta kekuatan dalaman. Dengan pengambilan produk ini, pengguna boleh melakukan lebih banyak aktiviti fizikal dan menikmati kehidupan peribadi mereka dengan yang tersayang.

Faedah Pengambilan PrestigeVII

Melegakan masalah saraf.

Melegakan tekanan.

Menggalakkan keintiman untuk pasangan.

Meningkatkan tahap imun badan.

Baik untuk peredaran darah.

Mencegah kanser prostat.

Memastikan anda bertenaga sepanjang hari.

Disahkan oleh Kementerian Kesihatan

Nama Produk :

PrestigeVII (Campuran Minuman Botani Serbuk Epal Dengan Serbuk Maca)(Serbuk Dalam Sachet)

Aplikasi pengelasan untuk produk di atas ditiru.

2. Berdasarkan maklumat yang dikemukakan semasa permohonan pengelasan, produk di atas adalah produk yang TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DCA)

3. Anda mesti mematuhi Akta Makanan 1983 dan Peraturan-Peraturan Makanan 1985 termasuk keperluan pelabelan makanan yang ditetapkan. Anda dinasihatkan untuk merujuk kepada Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan di alamat berikut:

Apa Kata Pengguna:

Soalan yang kerap ditanya

Soalan dan jawapan yang paling kerap.

Prestige VII adalah makanan tambahan yang menggunakan teknologi nano untuk membantu melancarkan peredaran darah dalam tubuh manusia. Ia boleh meningkatkan tahap hormon testosteron dan libido (nafsu). Tahap kesihatan fizikal, mental dan seksual akan lebih baik.

Prestige VII sesuai untuk lelaki berumur 18 tahun ke atas yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.

Ya, tiada masalah untuk mengambil Prestige VII bersama suplemen lain kerana ia diperbuat daripada bahan semulajadi dan tiada kesan sampingan kepada pengguna.

Prestige VII didaftarkan di bawah Klasifikasi Produk di Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Kementerian Kesihatan Malaysia. Prestige VII adalah produk yang TIDAK DIKAWAL SELIA oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DSC).

Gejala seperti sakit kepala, degupan jantung jika anda mengambil dos yang betul untuk badan anda. Sila dapatkan nasihat daripada perunding kesihatan kami.

Penghasilan formulasi Prestige VII adalah produk R&D yang telah dilakukan selama lebih 2 tahun oleh pakar nutrisi makanan yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam makanan tambahan kesihatan.

Ambil Prestige VII pada sukatan 1-3 sudu kecil Prestige VII setiap hari. Kemam dan biarkan ia larut di dalam mulut atau di bawah lidah (untuk kesan yang lebih baik) ATAU boleh juga campur dengan 80 mL air sejuk.

Tiada. Apa yang anda perlu lakukan ialah pastikan minum banyak air kosong dan jangan biarkan perut kosong selepas mengambil Prestige VII.

Prestige VII boleh dimakan sebelum sarapan pagi atau makan malam.

Ya, tiada masalah kerana Prestige VII bukan ubat. Ia adalah suplemen yang baik untuk kesihatan.

Ekstrak Maca (Ginseng Peru), Ekstrak Tongkat Ali, Ekstrak Tribulus Terrestris, Ekstrak Cordyceps, Ekstrak Epal dan Vitamin C.

Translate »