EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

Minuman botani khas untuk wanita. Ia berfungsi untuk menstabilkan hormon wanita serta menggalakkan kebaikan kepada kesihatan dalaman. Prestige V hanya mengandungi bahan semulajadi seperti Estro G, Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Licorice (Akar Manis), Red Beet (Bit Merah), Blackcurrant (Anggur Hitam), Likopen, Soy Isoflavones, Frukto-Oligosakarida yang selamat untuk dimakan.

Faedah Pengambilan Prestige V

Mengetatkan faraj yang longgar.

Mencegah menopaus awal.

Menstabilkan hormon wanita.

Mencegah haid tidak teratur.

Membantu menegangkan payudara yang kendur.

Mengelakkan senggugut.

Kekalkan kelembapan dan kecantikan kulit anda.

Memberi tenaga sepanjang hari.

Disahkan oleh Kementerian Kesihatan

Nama Produk :

PrestigeV (Minuman Botani Serbuk Blackcurrant Campuran Dengan Kacip Fatimah)(Serbuk Dalam Sachet)

Aplikasi pengelasan untuk produk di atas ditiru.

2. Berdasarkan maklumat yang dikemukakan semasa permohonan pengelasan, produk di atas adalah produk yang TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DCA)

3. Anda mesti mematuhi Akta Makanan 1983 dan Peraturan-Peraturan Makanan 1985 termasuk keperluan pelabelan makanan yang ditetapkan. Anda dinasihatkan untuk merujuk kepada Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan di alamat berikut:

Apa Kata Pengguna:

Soalan yang kerap ditanya

Soalan dan jawapan yang paling kerap.

Prestige V adalah suplemen yang sesuai untuk wanita yang mementingkan penjagaan dalaman dan luaran yang semulajadi. Ia juga sinonim dengan panggilan Jamu Moden dalam kalangan pengguna setia Prestige V sejak 2020.

Wanita berumur 18 tahun dan ke atas amat digalakkan untuk menggunakan Prestige V.

Sila dapatkan nasihat doktor anda terlebih dahulu.

Pada waktu pagi dan diambil sebelum sarapan pagi, atau sebelum makan malam.

Ya, tiada masalah untuk mengambil Prestige V bersama suplemen lain kerana ia diperbuat daripada bahan semulajadi dan tiada kesan sampingan kepada pengguna.

Prestige V telah disahkan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). No Rujukan: JAKIM 700-2/3/1 086-03/2021.

Tidak, kerana Prestige V dihasilkan daripada bahan semulajadi dan telah menjalani ujian makmal yang dijamin selamat dan berkesan.

Haid akan menjadi lebih teratur, tiada lagi masalah keputihan, hormon lebih stabil, rasa lebih bersemangat untuk bersama pasangan, kulit lebih cantik.

Prestige V berbeza daripada produk lain di pasaran kerana kesan selepas pengambilannya sangat pantas dan ketara. Kami menerima banyak maklum balas daripada pengguna yang telah mendapat perubahan sepantas 1 – 3 hari mengambilnya.

Tidak, ini kerana Prestige V mengandungi Pueraria Lobata dan Pueraria Mirifica yang akan meningkatkan hormon wanita.

Prestige V boleh diambil 1 – 2 sachet setiap hari atau 2 hari sekali.

Ia tidak disyorkan untuk wanita hamil, pengguna yang mengambil ubat hormon dan pengguna yang berumur di bawah 18 tahun.

Ya, tiada masalah kerana Prestige V bukanlah penawar. Ia adalah suplemen yang baik untuk kesihatan.

Prestige V didaftarkan di bawah Klasifikasi Produk di Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Kementerian Kesihatan Malaysia. Prestige V adalah produk yang TIDAK DIKAWAL SELIA oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DCO). No Siri Permohonan: 21092020/09/025.

Tuangkan setengah sachet ke lidah anda. Kemam dan biarkan ia larut di dalam mulut atau di bawah lidah (Untuk kesan yang lebih baik) ATAU boleh juga campur dengan 80 mL air sejuk.

Ekstrak Blackcurrant (Anggur Hitam), Ekstrak Kacip Fatimah, Estro-G, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica, Ekstrak Pamperi, Isoflavon Soya, Likuoris (Akar Manis), Ubi Bit Merah, Likopen, Frukto-Oligosakarida.

Disyorkan untuk wanita berumur 18 tahun dan ke atas sahaja.

Translate »