EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

1. Maklumat yang Dikumpul

Kami hanya mengumpul maklumat yang diperlukan untuk prosedur pendaftaran terus ke nombor whatsapp admin kami yang telah disediakan di laman sesawang kami. Maklumat yang kami kumpulkan diserahkan secara sukarela oleh pelanggan kepada kami. Kami mengumpul maklumat peribadi pelanggan semasa pendaftaran akaun menerusi WhatsApp admin kami di [ 018-957 4041 ].

2. Butiran Pengenalan Peribadi

Butiran pengenalan peribadi anda digunakan untuk menyebarkan berita terkini Ahda Wellness tentang kemas kini/perubahan, promosi dan peristiwa.

3. Kerahsiaan

Maklumat peribadi anda seperti butiran kad kredit, nombor akaun bank adalah dirahsiakan dan sulit dengan kami. Kami tidak akan berkongsi sebarang butiran peribadi anda kepada mana-mana pihak ketiga. Kami menggunakan aplikasi WhatsApp Business dimana admin HQ kami yang akan berhubung dengan pelanggan untuk memastikan semua maklumat pelanggan selamat pada setiap masa.

4. Perubahan kepada Polisi Privasi kami

Ahda Wellness mempunyai hak untuk melakukan sebarang perubahan/kemas kini kandungan Polisi Privasi tanpa memberi notis terlebih dahulu kepada pelanggan. Jejaki halaman Polisi Privasi di laman sesawang kami.

5. Keselamatan

Syarikat kami menggunakan aplikasi keselamatan yang sesuai untuk mengelakkan butiran pengenalan peribadi pelanggan bocor daripada pihak ketiga, pendedahan haram dan penggodam. Namun perlu diingat bahawa sebarang maklumat yang dihantar melalui Internet TIDAK 100% dijamin selamat dan terjamin.Translate »