EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

1. Maklumat Umum

Semua pesanan tertakluk kepada ketersediaan produk. Jika produk kesihatan tidak tersedia pada masa anda membuat pesanan, kami akan memberitahu anda dan memulangkan jumlah pesanan anda menggunakan kaedah pembayaran asal.

2. Masa Penghantaran

Anggaran masa penghantaran akan diberikan kepada anda sebaik sahaja pesanan anda dibuat. Masa penghantaran adalah anggaran dan bermula dari tarikh penghantaran, bukan tarikh pesanan. Masa penghantaran hanya sebagai panduan dan tertakluk kepada penerimaan dan kelulusan pesanan anda.

Melainkan keadaan luar biasa, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk memenuhi pesanan anda dalam masa [5] hari bekerja dari tarikh pesanan anda. Hari bekerja bermaksud hari Isnin hingga Jumaat, kecuali hari cuti.

Sila ambil perhatian bahawa kami tidak membuat penghantaran pada hari Sabtu dan Ahad.

Tarikh penghantaran mungkin berbeza-beza disebabkan oleh amalan penghantaran pembawa, lokasi penghantaran, kaedah penghantaran dan produk kesihatan yang dipesan. Produk juga boleh dihantar dalam penghantaran berasingan.

3. Kos Penghantaran

Kos penghantaran adalah berdasarkan berat pesanan anda dan kaedah penghantaran. Untuk membuat pesanan dan pembayaran boleh pergi Shopee HQ Ahda Wellness [ https://bit.ly/ShopeeHQsupplementpremium ]. Selain itu, untuk membuat pesanan direct HQ boleh WhatsApp ke [ 018-957 4041 ] untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk kesihatan Ahda Wellness.

Caj penghantaran tambahan mungkin dikenakan ke kawasan terpencil atau untuk barang besar atau berat. Anda akan dimaklumkan tentang sebarang caj oleh admin kami melalui [ 018-957 4041 ].

Cukai jualan dikenakan mengikut wilayah atau tempat di mana barang dihantar.

4. Barang Rosak semasa Penghantaran

Jika terdapat sebarang kerosakan pada pembungkusan semasa penghantaran, sila hubungi kami segera di [ 018-957 4041 ].

5. Soalan

Jika anda mempunyai sebarang soalan tentang penghantaran atau pesanan anda, sila hubungi kami di [ 018-957 4041 ].Translate »