EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

1. Kami memahami bahawa keadaan dapat berubah dan anda mungkin perlu membatalkan pesanan produk kesihatan. Oleh itu, kami mengalu-alukan pembatalan pesanan anda, asalkan produk belum dibayar dan belum dihantar.

2. Jika anda ingin membatalkan pesanan produk kesihatan Ahda Wellness, sila hubungi kami secepat mungkin di [ 018-957 4041 ]. Kami akan menguruskan pembatalan pesanan anda dan melakukan proses pengembalian wang anda mengikut syarat dan polisi kami.

3. Sila ambil perhatian bahawa sekiranya produk kesihatan telah dibayar atau telah dihantar sebelum pembatalan, kami tidak dapat melakukan proses pembatalan dan pengembalian wang anda. 

4. Kami berhak untuk menolak permintaan pembatalan pesanan anda jika produk kesihatan Ahda Wellness telah dibayar atau telah dihantar atau dalam proses penghantaran. Walau bagaimanapun, jika produk yang diterima oleh anda mengalami kerosakan atau masalah kualiti, sila hubungi kami segera [ 018-957 4041 ] dan kami akan membantu anda menyelesaikan masalah tersebut.

5. Kami berusaha untuk memberikan perkhidmatan pelanggan yang terbaik dan memberikan polisi pembatalan yang fleksibel. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang polisi pembatalan produk kesihatan kami, sila hubungi kami di [ 018-957 4041 ].Translate »