EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

Kyour7 adalah makanan tambahan dari gabungan bahan semulajadi dan Sunnah seperti Moringa, durian belanda, delima, kurma, Habbatussauda, ​​kismis, madu dan sarang burung yang terkenal dengan manfaat kesihatannya. Sebagai makanan tambahan, Kyour7 berfungsi dengan baik untuk meningkatkan kesihatan seseorang.

Kebaikan Pengambilan Kyour7

Melegakan sembelit.

Meningkatkan metabolisme badan.

Kawal selera makan.

Mencegah penyakit obesiti.

Menyahtoksin dari badan.

Mengempiskan perut buncit.

Mengawal paras kolesterol.

Melancarkan sistem penghadaman.

Disahkan oleh Kementerian Kesihatan

Nama Produk :

Kyour7 (Ekstrak Moringga & Ekstrak Soursop)(Serbuk Dalam Sachet)

Aplikasi pengelasan untuk produk di atas ditiru.

2. Berdasarkan maklumat yang dikemukakan semasa permohonan pengelasan, produk di atas adalah produk yang TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DCA)

3. Anda mesti mematuhi Akta Makanan 1983 dan Peraturan-Peraturan Makanan 1985 termasuk keperluan pelabelan makanan yang ditetapkan. Anda dinasihatkan untuk merujuk kepada Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan di alamat berikut:

Apa Kata Pengguna:

Soalan yang kerap ditanya

Soalan dan jawapan yang paling kerap.

Kyour 7 adalah makanan tambahan terbaik yang dihasilkan daripada 12 bahan semulajadi yang mampu meningkatkan kesihatan tubuh badan manusia.

Kyour 7 sesuai untuk seisi keluarga dan tidak mengira semua peringkat umur.

Kyour 7 boleh dimakan sebelum makan pada waktu pagi atau petang.

Ya, tiada masalah untuk mengambil Kyour 7 bersama suplemen lain kerana ia diperbuat daripada bahan semulajadi dan tiada kesan sampingan kepada pengguna.

Syarikat sedang dalam proses memohon sijil halal untuk Kyour 7. Ia mengambil masa sehingga 1 tahun sebelum kelulusan dikeluarkan oleh JAKIM.

Tidak, kerana ia dihasilkan daripada bahan semula jadi dan telah menjalani ujian makmal yang dijamin selamat dan berkesan.

RM120.00 sekotak.

Tiada kesan sampingan kepada pengguna. Kesihatan pengguna akan terus bertambah baik selepas mengambil Kyour 7 secara konsisten selama 1 – 3 bulan.

Kyour 7 adalah gabungan terbaik untuk kesihatan holistik. Formulasi khas ini hanya terdapat di Kyour 7. Pengguna yang telah mencuba mesti tahu perbezaannya.

Kyour 7 boleh diambil 1 – 2 sachet setiap hari.

Ya, tiada masalah kerana Kyour 7 bukan ubat. Ia adalah suplemen yang baik untuk kesihatan.

Kyour 7 didaftarkan di bawah Klasifikasi Produk di Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan Kementerian Kesihatan Malaysia. Kyour 7 adalah produk yang TIDAK DIKAWAL SELIA oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (DSC). No Siri Permohonan: 271021/09/243

Tuangkan satu sachet ke bawah lidah anda. Kemam dan biarkan ia larut dalam mulut atau bawah lidah (untuk kesan yang lebih baik) ATAU boleh juga campur dengan 80 mL air sejuk.

Ekstrak Moringga, Ekstrak Durian Belanda, Ekstrak Delima, Ekstrak Jintan Hitam, Ekstrak Kurma Merah, Ekstrak Kismis, Phoenix Dactylifera (Ajwa), Sarang Burung, Buah Tin, Madu, Multimineral dan Multivitamin

Translate »