EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

Sertai Ahda Partner Sekarang!!!

Potensi Pendapatan

Pasif Lumayan

Setiap Bulan

Tertakluk kepada terma & syarat

Ahda Wellness

“AHDA WELLNESS bermula dengan satu tujuan iaitu membawa kebahagiaan dalam kehidupan masyarakat. Setelah dunia diuji dengan wabak penyakit Covid-19, sinar-sinar kehidupan mula rapuh. Namun, AHDA WELLNESS kembali gah bagi merealisasikan kejayaan kepada kehidupan masyarakat. Mulai tahun 2020, AHDA WELLNESS menjadi platform untuk menghasilkan pemimpin yang berwibawa, dapat berdikari dan membantu orang lain yang memerlukan.“

Big Why ???

Sekitar tahun 2020, seluruh dunia termasuk negara Malaysia yang tercinta diuji dengan wabak penyakit pandemik Covid-19 yang menyebabkan ramai orang kehilangan pekerjaan dan sumber pendapatan. Ramai orang beralih kepada sistem perniagaan dalam talian kerana lebih sesuai dengan peredaran zaman dan musim pandemik yang berpanjangan.  

Strategi baru kami perniagaan berasaskan penyedia produk kesihatan yang terbaik di pasaran asia. Sesiapa yang memberikan komitmen sepenuhnya dalam industri kesihatan pasti akan mendapat hasil yang memuaskan.

Ditambah pula dengan perkembangan teknologi yang pesat  memaksa gaya kerja dalam talian diminati oleh semua orang lebih-lebih lagi musim pandemik ini. Semua orang sudah mula melakukannya dalam talian sahaja.

Gaya Kerja Mengikut Era Semasa

Oleh itu, kami membina jenama baru, AHDA WELLNESS khusus untuk membangunkan suplemen kesihatan yang membawa kebaikan kepada kesihatan badan pengguna. Dengan strategi ini dan gaya kerja dalam talian, strategi baru ini pasti menaikkan martabat, kedudukan dan taraf hidup komuniti AHDA di seluruh dunia.

AHDA WELLNESS memegang prinsip ‘Your Wellness, Your Business’. Keutamaan kami adalah kesihatan dan kebahagiaan anda. Justeru, semakin banyak kejayaan anda akan capai dalam perniagaan. Ini adalah kejayaan dan kebahagiaan bersama-sama.

VISI

AHDA Wellness bertujuan untuk membina perniagaan yang berjaya yang akan menguasai sektor kesihatan dan makanan tambahan. Kami berazam untuk menaikkan martabat, kedudukan dan taraf hidup komuniti AHDA di seluruh dunia!

MISI

AHDA Wellness berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan dan sokongan yang terbaik untuk masyarakat. Kami bersedia untuk berkongsi pengetahuan khusus tentang produk kami bagi kesejahteraan keseluruhan masyarakat.

MATLAMAT

AHDA Wellness sebagai penyelesaian masalah berasaskan sains, jenama yang mempunyai kepercayaan sepenuhnya dan menjamin kehidupan yang sihat.

Milestone Ahda

2022

Melancarkan program komuniti Ahda Squad dan Ahda Partner. Sasaran mempunyai 2000 Ahda Squad dan 200 Ahda Partner.

2023

Melahirkan 1000 usahawan Ahda Squad yang berpendapatan 5 - 6 angka sebulan.

2024

Melahirkan 2000 usahawan Ahda Squad yang berpendapatan 5 - 6 angka sebulan. Membuka pasaran di Indonesia, Thailand, Singapura dan Brunei.

CO-FOUNDER

DR. HAZLINA BINTI ALI

Chief Executive Officer (CEO)

Latar Belakang

Berasal dari Kuantan, Pahang dan kini menetap di Cyberjaya. Beliau memiliki Phd dalam bidang statistik, dan telah menjadi pensyarah di Universiti Utara Malaysia selama 20 tahun.

Beliau berpengalaman dalam menguruskan syarikat IT iaitu Webcure Sdn. Bhd. sebagai pengarah syarikat. Beliau memulakan perjalanan yang berjaya dalam industri ini dengan menghasilkan sistem-sistem yang bertaraf antarabangsa.

Beliau juga bertanggungjawab dalam mengendalikan sesebuah penggabungan perniagaan dan penstrukturan semula syarikat. Beliau pernah menjadi Perunding Data Analisis di firma korporat.

Latar Belakang

Berasal dari Pasir Puteh, Kelantan dan kini menetap di Bandar Baru Bangi. Beliau memiliki Diploma Pentadbiran Perniagaan, dan telah terlibat dalam perniagaan rangkaian sejak tahun 2004.

Beliau berpengalaman dalam industri E-networking sejak 2010. Beliau memulakan perjalanan yang berjaya dalam industri ini dengan rangkaian besar yang terdiri daripada ribuan ejen, stokis & pemimpin di Malaysia, Indonesia dan negara-negara Asia lain.

Beliau telah membina rangkaian dengan jumlah penjualan bernilai jutaan ringgit dalam jangka masa yang singkat.

CO-FOUNDER

PAKHRUL AFENDI BIN ABDULLAH

Chief Operation Officer (COO)

Kelebihan Sertai Ahda Partner

Risiko Rendah Pulangan Tinggi

Risiko rendah kepada ahli yang sertai Ahda Partner dan memperolehi pulangan yang tinggi.

Keuntungan Sehingga 5% Sebulan

Menyediakan keuntungan pasif yang menguntungkan kepada ahli Ahda Partner.

Pakej Ahda Partner

1 UNIT = RM5,000.00

Contoh Pengiraan

Unit Modal (RM) Hibah Bulanan (%) Keuntungan Bulanan (RM) Keuntungan Tahunan (RM)
1
5,000.00
5
250.00
3,000.00
5
25,000.00
5
1,250.00
15,000.00
10
50,000.00
5
2,500.00
30,000.00

*Penafian: Simulasi pengiraan di atas adalah sebagai rujukan sahaja. Peratus hibah bulanan adalah berbeza-beza bergantung kepada jualan syarikat.*

Sijil Pengkelasan Produk

IMG_9538

Ingin tahu dengan lebih lanjut?
Sila hubungi pegawai kami pada nombor yang tertera...

+60 18-359 4041

Translate »