EXCLUSIVE FEMINE PREMIUM SUPERFOOD CONSUMPTION.

Syarikat

Mengenai AHDA Wellness

AHDA Wellness ialah syarikat baharu yang bermatlamat sebagai penyedia produk kesihatan yang terbaik di pasaran Asia. Sebelum ini, ia dikenali sebagai AHDA Prestige.

AHDA Wellness ialah syarikat berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor pendaftaran 202001018421(1374741-K).

AHDA Wellness baru-baru ini di bawah penyeliaan pemimpin baharu dalam organisasi. Dengan itu, AHDA Wellness mempunyai matlamat iaitu untuk menubuhkan sebuah syarikat pemasaran rangkaian global yang kukuh bersama-sama dengan pemimpin komuniti AHDA yang sangat dihargai.

Moto AHDA Wellness ialah “Gaya Hidup Infinitif”. Secara amnya, infinitif ialah simbol yang mewakili keseimbangan dan tumpuan.

Keseimbangan dan tumpuan adalah sama penting untuk mengekalkan kesihatan seseorang, terutamanya pada hari-hari sibuk ini. Oleh itu, AHDA Wellness membangunkan suplemen kesihatan yang membawa kebaikan kepada kesihatan badan pengguna.

Objektif

Mewujudkan Ahda Wellness sebagai penyelesaian masalah berasaskan sains, jenama yang mempunyai kepercayaan sepenuhnya dan menjamin kehidupan yang sihat.

Visi

AHDA Wellness bertujuan untuk membina perniagaan yang berjaya yang akan menguasai sektor kesihatan dan makanan tambahan. Kami berazam untuk menaikkan martabat, kedudukan dan taraf hidup komuniti AHDA di seluruh dunia!

Misi

AHDA Wellness berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan dan sokongan yang terbaik untuk masyarakat. Kami bersedia untuk berkongsi pengetahuan khusus tentang produk kami bagi kesejahteraan keseluruhan masyarakat. 

Translate »